Citati.hrCitati.hr

Udruga

Citati je neprofitna udruga osnovana s ciljem promicanja kulture i edukacije. Glavna aktivnost udruge obuhvaća prikupljanje citata i drugog relevantnog sadržaja iz područja književnosti i umjetnosti te njihovo objavljivanje putem portala Citati.hr.

Udruga je osnovana u veljači 2013. godine u Zagrebu te je upisana u Registar neprofitnih organizacija. Vodstvo udruge čine predsjednik Tomislav Čukelj, dopredsjednik Filip Herceg te tajnik Stjepan Motušić. OIB udruge je 50854534585, a MB 04040988.

Ako razmišljate o podržavanju rada udruge putem donacije, uplate se primaju na IBAN račun HR0824020061101034371 kod Erste banke. Sva prikupljena financijska sredstva namijenjena su isključivo za unapređenje i održavanje portala i sadržaja.

Za tehničku izradu i kontinuirano održavanje Citati.hr portala odgovorna jeFireflyagencija, dok je za dizajn zaslužanEmtisquarestudio.

Udruga ne jamči za točnost i autentičnost sadržaja objavljenog na Citati.hr portalu. U slučaju da primijetite objave koje imaju pogreške ili koje potencijalno krše autorska prava, slobodno nas kontaktirajte.

Za sve upite i prijedloge, slobodno pišite naudruga@citati.hr